logo-hoofd

Dit kan je lezen. » Ponsen

Pons het uit

Er zijn tegenwoordig een enorme soort aan ponsen.Je kan het zo gek niet bedenken of er is een figuur dat je kan uitponsen. 
je heb ook verschillende soorten ponsen. De gewone, die je over je papier plaatst. De borderpons, om mooie randen te ponsen. Ponsen om overal op het blad te ponsen. Cirkelponsen, handponsen...
Let wel dat je niet te zwaar en niet te dik papier gebruikt, want dan kan je pons stuk gaan of het papier kan knellen.

AdvantEdge ponsen om mooie boorden en randen te ponsen. Geschikt voor papier van 120 gram tot 210 gram.

Punches large Edger EK maakt losse of vaste randen en boorden van 3.2cm tot 6.4 cm hoog ( naargelang het model). 

Punch edger EK randponsen  (MS) maken mooie randen en boorden met een figuurhoogte van 1.9 tot 3.8 cm (naargelang het model).

Punch mini EK miniponsen zijn verpakt in een set van twee gelijklopende figuren.

Punch circle EK is een gemakkelijke pons met een cirkelfiguur in verschillende diameters ( van 0.3cm --> 6.4cm)

Met de Circle border ( MS)kan je ronde vormen maken. De startset bevat een basisblok en een bloemenpons. Met deze pons kan je bijvoorbeeld een mooie taartonderlegger maken. Andere ponsen zorgen voor een leuke afwisseling.

Door de stand van een laagjespons (Layering punch MS)te verstellen kan je eenzelfde figuur verschillend uitstansen, zo bekom je een leuk 3D-effect.

De ' all around the page punch' bestaat uit een set van 2 ponsen. Eén pons maakt de hoeken, de andere de randen.Wanneer je dit goed doet, dan komt alles netjes mooi uit en heb je een perfecte rand.

De "all over the page punch"  bestaat uit 2 delen en blijven aan elkaar plakken door middel van een magneet. Zo kan je de pons overal op je papier plaatsen en maak je andere effecten.

Stamp+ punch:Kleine serie van ponsen en bijhorende stempel. Stempel eerst je figuur en pons dan omgekeerd (met de onderzijde naar u gericht, zodat je de stempelafdruk kan zien) het figuur uit.




Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

-->
Webshop gemaakt met EasyWebshop