logo-hoofd

voorwaarden

Algemene voorwaarden. ( 31/03/2023 )
Men heeft als koper het recht om je bestelling binnen de 14 dagen te herroepen. Stuur dan eerst een mail naar Lamartinel creahobbywinkel via het contactformulier. Na antwoord kan u de producten onbeschadigd en ongebruikt in de originele en onbeschadigde verpakking terugzenden. Retourkosten zijn ten laste van de koper, tenzij het een aantoonbare productiefout betreft.
Prijzen zijn inclusief BTW ( 21 % en 6 %)
De getoonde prijzen zijn de verkoopsprijzen. Prijsfouten voorbehouden.
Lamartinel is niet verantwoordelijk voor eventuele kleur- en detailverschillen.
Foto's van voorbeelden zijn niet bindend t.o.v. de getoonde artikelen. 
Reservaties voor workshops, feestjes kunnen tot 8 dagen voor de aanvangsdatum geannuleerd worden. Daarna wordt er 20 % kosten in rekening gebracht, tot 2 dagen ervoor 80 % en op de dag zelf 100 % . Wanneer er bepaalde gegronde redenen zijn voor deze late annulatie dan dient dit gestaafd te worden met een attest en wordt een compromis gesloten.
Lamartinel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens de workshop, feestjes...
Wanneer de deelnemer meer materiaal gebruikt dan nodig of materiaal stuk maakt, dient hij/zij  deze te vergoeden.
De betaling dient zo vlug mogelijk te geschieden met bankoverschrijving.(BE17 8916 6409 2221). U kan eventueel een bevestiging van betaling doormailen voor een vlugger verloop. Betaal pas wanneer u een bevestiging voor betaling ontvangt. Noteer uw bestelnummer en naam.
Er is voorlopig gekozen voor bankoverschrijving .Het kan echter zijn dat artikelen niet meer leverbaar zijn. U wordt dan op de hoogte gebracht. Onze excuses alvast.

Wanneer u de levering krijgt, dient u deze te controleren en eventuele gebreken binnen de 24 uur te melden.
Verzenden kan naar je eigen adres, dit is altijd met betalende verzend- en verwerkingskosten. Zie hiervoor verder op de site onder Verzend- en verwerkingskosten.
Vanaf 85 euro is het  verzenden gratis  binnen België enkel wanneer het geleverd wordt in een parcelshop ( DPD,  ). klik hiervoor de juiste link aan en vul ook een parcelshopadres in ( zie daarvoor de desbetreffende site), dus thuislevering en zo is niet gratis.
Lamartinel creahobbywinkel is niet aansprakelijk voor eventueel verkeerd leveren door de verzendfirma's. 
Lamartinel is niet aansprakelijk voor beschadiging tijdens het vervoer en levering.
Controleer steeds de verpakking op eventuele schade bij ontvangst. Indien u iets vaststelt, schrijf dit bij uw identificatie in de parcelshop bij afhaling.

Lamartinel creahobbywinkel is gevestigd te Nieuwerkerken Aalst . Bereikbaar op het nr 0473/92 98 49
Ingeschreven onder het nr BTW BE 0556.813.355
Informatie over eventuele geschillen buitengerechtelijk te regelen kan men vinden op het ODR-Platform ODR-platform
Deze site gebruikt cookies.

Vervoerskosten voor verplaatsingen van Lamartinel t.o.v. de klant zijn ten laste van de klant.

Persoonsgegevens die u gevraagd worden bij het invullen van de bestelling zijn alleen nodig voor het administratief verwerken. Er worden geen gegevens doorgespeeld naar derden, maar de ingevulde gegevens komen wel in de server van de websitedesigner ( Easywebshop) terecht; ,tenzij hiervoor toestemming werd gegeven door de klant ( na vraag). Gegevens kunnen gewijzigd worden door de klant en beheerder Lamartinel na toestemming klant.


-->
Webshop gemaakt met EasyWebshop